Vi spår julens favoritter!

Det er vel strengt tatt bare høst ennå, og forholdsvis tidlig på høsten også. Jeg begynte å gå med lue for bare en uke siden, trærne har såvidt begynt å få sin høstdrakt her i Oslo og det er ennå lenge til jul.

Men det er i disse tider vi hos Design Belysning jobber for fullt med julevarene for å sørge for at vi har fått lagt alt ut på nett i tide og bestilt inn til vårt lager det vi tror kommer til å selge godt i år slik at leveringstid til våre kunder blir kortest mulig. Vi er på langt nær ferdige, men vi har allerede notert oss noen lamper som vi vet kommer til å utmerke seg i år. Om du ikke er redd for at jula kommer for tidlig, ta en titt på skattene under.

Fra årets julekataloger ser vi veldig mye sort og hvitt med ren og enkel design. Det er også mye bruk av naturmaterialer i både behandlet og ubehandlet form og årets store vinner, de dekorative pærene, er også fremtredende i julebelysningen. Fjorårets mest populære farger, kobber og messing, er heller ikke glemt, men i år er messingen lagt mer vekt på. Du kan finne både utendørs og innendørs julebelysning i vårt sortiment, og vi har et stort utvalg av mellom annet adventsstaker, adventsstjerner, juletrelys, stavlamper, Lucialys, slynger, reservepærer, dekor og pynt.

 

Adventsstjerner

 

257-03_mLYSeKIL Trestjerne Brun

LYSeKIL er en meget dekorativ lampe som er svært anvendelig i sin bruk. Lampen er produsert i treverk, formet som en stjerne og tilgjengelig i fargene hvit, brun og sort. Stjernen er forholdsvis stor og kan plasseres både på bord, gulv og i litt større vinduskarmer. LYSeKIL har en sokkel i messing og den behøver en dekorativ pære for å ta seg best ut. Ikke nødvendigvis en lampe som bare hører julen til, men et bra valg for de som ikke er så glad i den tradisjonelle julestilen.

Stjernen har en bredde på 52 cm, en høyde på 52 cm og en dybde på 10 cm. Strømkabelen er sort, 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 1 stk maks 40W E27 dekorativ pære, medfølger ikke.


707-01_m2Ramsvik Adventsstjerne

Et annet produkt som hører til blant den utradisjonelle julebelysningen er Ramsvik Adventsstjerne i sort og messing utførelse. Minimalistisk og moderne stjerne i sort metall med sokkel i messing som passer perfekt for deg som liker et rent uttrykk på julebelysningen. Bruk en dekorativ pære da dette er en del av designet.

Stjernen har en diameter på 60 cm, en høyde på 60 cm og en dybde på 0,6 cm. Strømkabelen er 3,5 meter lang og sort med strømbryter. Anvender 1 stk maks 40W E27 dekorativ pære, medfølger ikke.


2924-280_mPapirstjerne Hvit/Gull/Brun

Papirstjerner går aldri av moten og denne store adventsstjernen i papir er en nyhet vi liker godt. Stjernen har et vakkert mønster i hvitt, gull og brunt som gir den en fin dybde.

Stjernen har en bredde på 115 cm og en høyde på 115 cm. Strømkabelen er 5 m lang med strømbryter. Anvender 1 stk E14 pære.


Adventsstaker

 

Adventssta3541-010TR_mke LED 4 Lys Kobber

En av de spennende nyhetene i kobber i år er Adventsstake LED med 4 lys i kobber utførelse. Dette er en meget stilfull og dekorativ stake med lekre detaljer og et industrielt uttrykk.

Staken har en bredde på 34 cm og en høyde på 40 cm. Strømkabelen er 2,4 m lang, sort og med strømbryter. Anvender 4 stk integrerte LED pærer.


138-00_m2Gustavo Adventsstake 7 Lys Messing

Gustavo er en elegant adventsstake i messing med hvite lys. Staken har en meget enkel design med en fot med 7 rette armer i stigende høyde hvor den midterste er høyest. Det som gjør at staken skiller seg litt ut er de tre kulene som er plassert på tre av armene. Behagelig og vakkert å hvile øynene på og en av adventsstakene i messing vi tror mange vil like! Den kommer også i kobber.

Staken har en bredde på 37 cm, en høyde på 37 cm og en dybde på 6 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang, hvit og har strømbryter. Anvender 7 stk E10 pærer med en effekt på 21W, medfølger.


193-22_mMax Metall LED Adventsstake Rust

Max LED Adventsstake i metall og rust utførelse tror vi også kommer til å selge bra. Det er en stor og flott lysestake som godt kan plasseres på gulvet! Fra før finnes den i hvit og sort og har solgt godt tidligere år. Rust er ny farge for året.

Staken har en bredde på 77 cm, en høyde på 83 cm og en dybde på 15 cm. Strømkabelen er 1,8 meter lang og har strømbryter. Anvender 9 stk 1,4W E27 LED pærer.


Dekor

 

476-33_m3Glow Party LED Lysslynge 10 Lys

Veldig flott og tidsriktig LED lysslynge med 10 lys. Glow har sort kabel med 10 lyspærer i glass og messing som ser ut som de populære, dekorative pærene med glødetråd. En sikker vinner! Du finner også slyngen i en batteridrevet versjon.

Slyngen har en lengde på 360 cm, en høyde på 10 cm og en dybde på 6 cm. Det er 10 cm mellom hver lampe. Strømkabelen er 5 meter lang, transformator inngår. Anvender 50 stk integrerte LED lyskilder.


40042014011-2-3_m2Herstal Batteridrevet Residenza LED Porselenshus

Herstal kommer i år med et lite utvalg julebelysning som vi liker godt. Mange liker å lage små vinterbyer rundt om i huset for å pynte til jul og Residenza er en serie av tre små hus i ulike størrelser og design som vil gi akkurat den rette stemningen. Residenza er produsert i porselen med blank, hvit utførelse og har veldig søte hull som slipper det integrerte LED-lyset vakkert ut. Så da er det bare å finne frem bomullen!

Residenza Stor har en høyde på 23 cm og en bredde på 8 cm. Residenza Medium har en høyde på 17,5 cm og en bredde på 8,5 cm. Residenza Liten har en høyde på 10,5 cm og en bredde på 11,8 cm.


13098140005_mHerstal Veneto House Bordlampe

Herstal står også bak denne helt enkle, men meget dekorative bordlampen. Lampen er allsidig og stilren i design og kan like godt brukes året rundt som en detalj til interiøret, som til en del av julepynten. Veneto House er laget av metall og utført i sort eller hvit. Siden pæren blir en del av designet, anbefaler vi å bruke en dekorativ en.

Veneto House har en høyde på 20 cm og en dybde på 15 cm. Strømkabelen er 2,5 meter lang og i sort PVC med bryter. Anvender 1x maks 25W E14 pære (medfølger ikke).


40042015046Herstal Picea Bordlampe Grantre

Picea er en litt annerledes julepynt for deg som liker det enkle, men dekorative. Lampen har todimensjonalt design med to plater hvitlakkert metall som speiler hverandre. Motivet er av et grantre og sokkelen i midten har krom utførelse. Om du velger å plassere den opp mot en vegg vil du få en vakker skyggeeffekt. Finnes også i motiv med stjerne.

Picea har en høyde på 30 cm og en dybde på 20 cm. Strømkabelen er 2,5 meter lang og i hvit PVC med bryter. Anvender 1x maks 25W E14 pære (medfølger ikke).


Comments