VITA Eos Fjærlampe

Har du lurt på hvor fjærene fra VITA EOS kommer fra?

I disse tider hvor vi alle er opptatt av miljø, bærekraftig produksjon og dyrevelferd er det kanskje greit å informere om at de flotte fjærlampene fra den danske produsenten VITA kan kjøpes med mer enn god samvittighet!

VITA slapp nylig en kunngjøring som lyder som følger:

Hos VITA setter vi vår stolthet i å produsere miljøvennlige produkter!

Vi bruker emballasje som er flatpakket, resirkulerte materialer og biprodukter i vår produksjon. Sistnevnte er tilfellet for våre gåsefjær som brukes til våre populære VITA EOS fjærlamper. Alle fjær som benyttes er et biprodukt fra næringsmiddelindustrien. Gåsefjær som ellers ville bli brent blir i stedet renset og gjenbrukt og er dermed med på å redusere miljøpåvirkningen. INGEN av våre gåsefjær kommer fra levende eller mishandlede gjess. VITA, og alle de store forhandlere rundt om i verden, er lovpålagt å dokumentere opprinnelse og forsvarlig håndtering av alle gjess og fjær.

Vi hos VITA håper dermed at vi har avklart eventuelle misforståelser og fjernet alle bekymringer.

 

Om du ikke allerede kjenner til lampen så kommer EOS i fem ulike størrelser hvor hver fjær er nøye plassert på en papirkjerne for hånd. Lampeskjermen utstråler en myk og koselig glød og siden pæren er skjermet er lampeskjermen perfekt til å henge over et bord, i en gang eller der du ikke ønsker å bli blendet av en lyspære! Den kan også settes på fot og brukes som gulv- eller bordlampe. Rutinemessig rengjøring gjøres enkelt med en hårføner.

Nå kommer også VITA EOS i lys brun farge!

VITA Eos Fjær Lys Brun Lampeskjerm

Comments